AquaGuard - De Hermetisch afsluitende afdekking voor zwembaden

Een AquaGuard afdekking staat garant voor de beste veiligheid. Door zijn hydraulische mechanisme, wordt elektriciteit in de buurt van het zwembad vermeden. Verder meer zorgt de hermetische afsluiting er voor dat het niet alleen honderd procent veilig is voor kinderen of huisdieren, maar ook voor volwassenen. Door vernufte technologie kan een AquaGuard zeil zeker een aantal honderden kilo's weerstaan.

Video


Net & Energiesparend

Aangezien een AquaGuard hermetisch wordt afgesloten en grote hoeveelheden druk kan weerstaan, kan men zich natuurlijk wel inbeelden dat het heel erg moeilijk is voor vuil om in het zwembad te geraken. Daardoor is een AquaGuard een van de beste oplossingen om het water zo zuiver mogelijk te houden. Door de eigenschappen van het zeil, worden ook UV-stralen afgeblokt wat de algengroei in een zwembad sterk verminderd.

Daarnaast werkt een AquaGuard ook energiebesparend. Door zijn hele sterke isolerende waarden, blijft het water langer in uw bad. Het verdampt met andere woorden niet of minder. Daarnaast isoleert het ook de warmte van het water & zorgt het voor minder temperatuursverlies tijdens de nacht. Allerlaatst heeft het ook een kleine afgifte-waarde van warmte wanneer er zon op schijnt. Deze wordt hoger des te donkerder de gekozen kleur van het zeil is.