T&A's AquaTOP Zwembadafdekkingen

Pool-Care is een officiële dealer van T&A Zwembadafdekkingen. Door samenwerking met andere bedrijven in de groep verzorgen wij het aankoopproces van uw afdekking van A tot Z.

Video

AquaTOP

Een AquaTOP Lamellenafdekking

T&A's AquaTOP Lamellenafdekking biedt u verschillende opties inzake het configureren van uw afdekking. U kan hierbij kiezen uit bijvoorbeeld PVC of Polycarbonaat lamellen. De Polycarbonaatlamellen zijn 3x sterker dan een standaard PVC lamel en kunnen daardoor vele strengere temperaturen aan. Er kan bijvoorbeeld ook worden gekozen voor solar-lamellen dewelke tot wel 8°C verwarming kunnen opleveren. Spaart dus een mooie cent aan elektrische opwarming indien u die sowieso al gebruikte.

Kwaliteit, Duurzaamheid, Service

De lamellen van T&A staan in de sector gekend als de beste kwaliteit die men zich kan inbeelden. Vele van onze afdekkingen zijn inmiddels al tientallen jaren in gebruik. Door de slimme constructie van hun rolluikken zijn ook alle onderdelen vervangbaar en kan er dus, moest er toch iets misgaan, altijd een onderdeel al dan niet onder garantie worden vervangen zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over grote kosten.

Opbouw, Inbouw, Overloop of Onderloop? Het kan allemaal

Bestaand bad? Nieuw aan het bouwen? Of u nog een overloop bad heeft, een skimmer bad en of nu al dan niet plaats heeft of wil voorzien in het bad om de lamellen te laten inbouwen, er is altijd een oplossing voorhande die voor uw bad werken kan. Zij het mooi afgewerkte opbouwlamellen of volledig weggewerkte inbouwlamellen, T&A & Pool-Care leveren ze allemaal.